Nieuws

van de Kruijs

Voor de kip en het ei

Nieuws!

Eieren- en vleesautomaat van de Kruijs

Feestdagen pagina

Bezoek nu ook onze feestdagen pagina waar we voor de feestdagen Sinterklaas Kerst en Nieuwjaar speciale aanbiedingen zullen plaatsen!

Verkoopfilm Schoor

Het bedrijf op Schoor hebben we te koop staan.
Kijk naar onze verkoopfilm om een goede indruk van het bedrijf te krijgen. Kijk op de website van de makelaar voor meer informatie.

Drukke Loeren bij de boeren

Zondag 29 april 2018 was de zevende editie van “Loeren bij de Boeren” in Ell, Tungelroy en Swartbroek. Er was grote belangstelling bij alle bedrijven. Ondanks dat het in de ochtend wat minder weer was waren er veel mensen op de fiets. Wij kijken met zijn allen terug op een geslaagde dag. Van deze dag is een mooie film gemaakt op ons bedrijf in Swartbroek.

Nieuw in de automaat

Voorgegaarde kipvleugeltjes voor maar €2,50 per 500 gram!

Lekker om uit te delen of voor een snelle maaltijd. Hoeft alleen nog maar opgewarmd in de oven, pan, of zelfs magnetron.

Zondag 29 april 2018 van 10:30 tot 16:30 uur vindt de zevende editie van “Loeren bij de Boeren” plaats. In Ell, Tungelroy en Swartbroek. Wij willen U via dit evenement een kijkje laten nemen in en op de agrarische bedrijven anno Nu.

Door het gevarieerd aantal deelnemende bedrijven krijgt u een goed beeld van de huidige agrarische sector. Bij alle deelnemende bedrijven liggen gedetailleerde fiets- en autoroutes klaar. Deelname is gratis!

Bestellen

We hebben een nieuwe prijslijst voor de bestelling van vlees en eieren.  Je kunt de lijst opslaan en invullen, mail deze naar bestelling@vandekruijs.nl. Je kunt de bestelling dan afhalen op zaterdag tussen 9:00 en 12:00 uur. Komt dat niet uit laat het dan weten zodat we een ander tijdstip kunnen afspreken.
Bestelformulier

Automaat

In onze automaat op de Ittervoorterweg 18 in Swartbroek kunt u elke dag verse eieren en kippenvlees kopen.
Erg makkelijk als u lekkere verse eieren of kippenvlees nodig heeft.
Wilt u een grotere bestelling plaatsen kijk dan op ons bestelformulier.